Blog

Indagroup

Az Indagroup belsőépítészettel foglalkozó, kereskedő és tervező stúdió, ami sokoldalú, kreatív megoldásokat biztosít megrendelői számára az összes ehhez kapcsolódó területen. Cégünk a tervezéstől, a kereskedelmen keresztül a kivitelezésig minőségi szolgáltatást nyújt megrendelőink számára. Biztosíthatjuk arról, hogy amit megálmodunk, a valóságban is pontosan olyan formában és minőségben jön létre. Ezt számtalan, az elmúlt több mint 20 év alatt megvalósult referenciánk bizonyítja. Munkáink között megtalálhatók kisebb stúdiólakások, nagypolgári lakások, családi házak, villák, irodák, szállodák, egyéb közületi projektek. Nem véletlen a mottónk: ”from small to big”. Számos elismert külföldi márka termékeit forgalmazzuk, mint Bretz, IlLoft, Presotto, Doimo, Tonellidesign, Slamp, és tovább folytathatnánk a felsorolást. A forgalmazott termékeinknél fontos, hogy olyan tárgyakat árusítsunk, melyekben hiszünk, és tudjuk, hogy az európai design szerves részei. Termék választásuk során keressük a különlegességet, innovációt, eleganciát. Műtermünkben a belsőépítészeti tervezés mellett formatervezéssel és egyedi tárgytervezéssel is forglakozunk. Igény esetén gyártásszintű kiviteli terveket, vagy akár annak a megvalósítását is vállaljuk. Több ipari minőségű 3D nyomtató is segíti az ilyen jellegű munkáinkat, melyekkel a gyors prototípusoktól kezdve, a funkcionális modelleken át széleskörű szolgáltatást biztosítunk megrendelőiknek. Fontos számunkra a megújulás és a dinamikus fejlődés, ami a mai belsőépítészeti piacot leginkább jellemzi. Szeretnénk ügyfeleinknek segítséget nyújtani ennek megismerésében. Ezért akár komplett projektet szeretne megvalósítani, vagy csak tanácsra, ötletre van szüksége, keressen bennünket. Ne feledje: „from small to big”!
Indagroup
IndagroupThursday, November 9th, 2017 at 7:38am
Ennyi szakember, ennyi tervező nem tévedhet!
Mi már régóta tudjuk a "Bretz feeling" mit jelenet, most már Ők is tudják!

http://indagroup.hu/bretz-markakereskedes/
Indagroup
IndagroupTuesday, October 31st, 2017 at 7:57am
A kényelmes Bretz kanapéval és az izgalmas Slamp lámpákkal mi is színesebbé varázsoltuk LOSZ kiállítást! 🙂

Bővebben itt olvashattok:
http://lakberendezok.hu/oszi-konferencia-2017/oszi-konferencia-2017-ilyen-volt.html
Indagroup
IndagroupSaturday, October 14th, 2017 at 6:05am
Hamarosan jönnek az új Bretz modellek, de addig is nézzétek körül a korábbi, vadító és magával ragadó darabok közt!

http://indagroup.hu/bretz-markakereskedes/
Indagroup
IndagroupSunday, October 8th, 2017 at 5:20am
Ki ne fusson az időből!

A Bretz termékekre való kedvezményünk október 10.-én lejár. Még két napig van lehetőség megrendelni a kiszemelt darabokat otthonába.

Látogasson el honlapunkra http://indagroup.hu/ ,vagy jöjjön el személyesen, a MAXCity Lakberendezési Áruház II. emelet 224-be.
Indagroup
IndagroupFriday, October 6th, 2017 at 11:58pm
Nemsokára érkeznek 🙂
Indagroup
IndagroupFriday, October 6th, 2017 at 1:13am