Belsőépítészeti tervezés

Az Indagroup Kft. belsőépítészettel foglalkozó kereskedő és tervező stúdió, ami sokoldalú és kreatív megoldásokat biztosít megrendelői számára az összes ehhez kapcsolódó területen. Cégünk a tervezéstől, a kereskedelmen keresztül a kivitelezésig minőségi szolgáltatást nyújt megrendelőink számára. Biztosíthatjuk arról, hogy amit megálmodunk, a valóságban is pontosan olyan formában és minőségben jön létre. Ezt számtalan, az elmúlt több mint 20 év alatt megvalósult referenciánk bizonyítja. Munkáink között megtalálhatók kisebb stúdiólakások, nagypolgári lakások, családi házak, villák, irodák, szállodák, egyéb közületi projektek. Nem véletlen a mottónk: ”from small to big”.

Számos elismert külföldi márka termékeit forgalmazzuk, mint Bretz, IlLoft, Presotto, Doimo, Tonellidesign, Slamp, és tovább folytathatnánk a felsorolás.

A forgalmazott termékeinknél fontos, hogy olyan tárgyakat árusítsunk, melyekben hiszünk, és tudjuk, hogy az európai design szerves részei. Kiválasztásuknál keressük a különlegességet, innovációt, eleganciát.

Műtermünkben a belsőépítészeti tervezés mellett formatervezéssel és egyedi tárgytervezéssel is foglakozunk. Igény esetén gyártásszintű kiviteli terveket, vagy akár annak a megvalósítását is vállaljuk. Több ipari minőségű 3D nyomtató is segíti az ilyen jellegű munkáinkat, melyekkel a gyors prototípusoktól kezdve, a funkcionális modelleken át széleskörű szolgáltatást biztosítunk megrendelőiknek.

Fontos számunkra a megújulás és a dinamikus fejlődés, ami a mai belsőépítészeti piacot leginkább jellemzi. Szeretnénk ügyfeleinknek segítséget nyújtani ennek megismerésében. Ezért akár komplett projektet szeretne megvalósítani, vagy csak tanácsra, ötletre van szüksége, keressen bennünket. Ne feledje: „from small to big”!

Referenciáink széles tárházában szerepel:

  • iroda, üzlet és bemutatóterem
  • kis stúdiólakás és nagypolgári lakás
  • családi ház és villa
  • szálloda
  • valamint egyéb közületek is

Kis projektektől az egészen nagyokig mindenben fantáziát látunk.

Tekintse meg referenciáinkat!