Mind a(z) 7 találat megjelenítve

Relevé

Ennek az asztalnak a legjellemzőbb tualjdonsága a lába, ami egy kecses táncos lábára emlékeztet. A keret fa, az asztallap üveg, kerámia, tükör vagy bőr lehet és még egy rögzített fém tálcával is testreszabható. A lábak belseje lakkozott színekben rendelhető.

Point

A Point asztalt egyszerű geometriai alakzatokból áll. A kerek felület egy elforgatható tároló résszel is rendelhető. Az asztal lapja “vintage” és különleges háromdimenziós kivitelben is kapható.

MW

Ennek az asztalnak a lapja kerek vagy négyzet alakú, különféle vastagságban és kivitelben renelhető, lakk színekben, üvegből, fából vagy márványból készülhet. Az asztal lába olyan, mintha egy fém kötélből lenne megtekerve, ami az M és a W betűk kombinációját juttatja eszünkbe.

Kona

Szabálytalan formájú dohányzóasztalok gyűjteménye, melyeket az asztallap eltolása tesz dinamikussá és eredetivé.

Irori

Ennek a dohányzóasztalnak a formája tisztelgés a japán építészet klasszikus elemei előtt. A minimalista formát az opcionálisan rendelhető tükör, üveg vagy márvány fedlap és a fémes felületű, rúd alakú keresztléc teszik teljessé.

Eulero

Határozott geometriai alakzatok, fém keretben. Az asztal lehet négyzet, vagy téglalap alakú. Az asztallap lehet lakkozott sszínű, fa, üveg, Ecomalta cement vagy márvány. A márvány változat csiszolt felső élekkel rendelkezik.

Equis

Az asztal lapja különböző formákban és vastagságokban, matt vagy fényes lakk színekben, fából vagy márványból rendelhető. A lábazat lapos, L alakú profilokból áll, amik egy cső alakú központi elem körül helyezkednek el.