Mind a(z) 23 találat megjelenítve

Atollo fiókos egység

Az Atollo tökéletes kiegészítője lehet bármilyen gardróbnak. Ez az fiókos egység nem csak elegáns, de praktikus is, hiszen számos kiegészítő tárolására alkalmas. Luxus és kényelem kompromisszumok nélkül.

Varius Free walk-in gardrób

A Varius minden ízében testreszabható.
A gardrób felszerelhető hátlapokkal vagy anélkül is. Az elektromos kábelek elrejtésére szolgáló hátlap hiánya miatt a Varius az első gardrób, ami akkumulátorral működő LED világítással és mozgásérzékelővel lettt ellátva, amelyhez nincs szükség vezetékekre. Hogy meddig tartanak az elemek? Sokáig, mivel a LED-es lámpák nagyon kevés energiát fogyasztanak és sokkal hosszabb életűek, mint a hagyományos izzók. A gardrób elemei összeszerelés után is bármikor átrendezhetőek, így alkalmazkodnak az évszaknak megfelelő ruhatárhoz.

Varius walk-in gardrób

A Varius egy könnyen felszerelhető rendszer. Az elemeknek végtelen kombinációs lehetősége van, így a gardrób teljesen az Ön igényeinek és szokásainak megfelelően alakíható ki. Rengeteg stílusos kiegészítő választható hozzá, hogy tökéletesen illeszkedjen bármilyen belső térhez. Képzelje el, hogy a zuhanyzás után mezítláb, fürdőlepedőt viselve besétál ebbe a gardróbba, hogy kiválassza esti szettjét. Egy ilyen helyiségben mindennek tökéletesen rendezettnek és harmonikusnak kell lennie

Tecnopolis Free walk-in gardrób

A Tecnopolis Free egy olyan gardróbrendszer, amelynek minden részletre testreszabható. A rugalmasság, a stílus és az innováció tökéletes kombinációja. A számos konfigurációs lehetőség miatt a rendszer teljesen rászabható a felhasználó igényeire.

Twin gardrób

A Twin gardrób ajtajainak fogantyúi az ajtólapba vannak elrejtve. Felületük lehet furnérozott, bevonható Tecnopelle bőrhaású felületttel, de lakkozott színekben is rendelhetőek. A Twin csuklós ajtók aszimmetrikus változatban is kaphatóak, amik dinamikus vonzerőt kölcsönöznek a szekrénynek.

Tris You Tv gardrób

Helyezze el megvásárolt TV-jét egy elegáns Tris You TV tolóajtón. Fontos, hogy a készülék 32” és 40” közötti képátlóval rendelkezzen és a tartókonzollal együtt se legyen nehezbb 15 kg-nál.

Step gardrób

A Tecnopolis gardróbszekrény Step ajtaja igen dinamikus, köszönhető a kidomborodó és bemélyedő formák egymásutánjának. A fogantyú az egyik ilyen ajtópanelben lett elrejtve, ami jobban kiemelkedik a többinél, hogy az könnyen megfogható legyen. Válassza ki kedvencét a rengeteg elérhető színkombináció közül!

Split gardrób

A Split a Tecnopolis szekrényrendszer tolóajtója, amit egy jellegzetes központi csík tesz egyedivé. Ez az elem készülhet kőből, fából, vagy bőrből is. A Split ajtó sokféle kivitelben kapható.

Naos gardrób

A Swing gardróbszekrény ajtaja lakkozott színekben, üveg, bőr vagy technopelle felületekkel borítva is rendelhető. Bőr vagy technopelle változatban az ajtó dupla vízszintes varrással rendelkezik, amelyek a fogantyú felső és alsó részénél kezdődnek. Az ajtók záráscsillapítóval rendelkeznek.

Mirror gardrób

A Tecnopolis szekrényrendszer Mirror tolóajtója egy egy tükörből és egy hangsúlyos keretből áll. A keret matt lakkozott színekben, bőr vagy tecnopelle borítású kivitelben kapható.

Meg tolóajtós gardrób

A Tecnopolis szekrény Meg tolóajtaja egy panelből és egy alumínium fogantyúból áll, amely illeszkedhet az ajtó színéhez, vagy akár el is térhet tőle. A Meg tolóajtó sokféle kivitelben kapható.

Meg gardrób

A Tecnopolis szekrény Meg ajtaja egy panelből és egy alumínium markolatszélből áll, ami illeszkedik az ajtó színéhez vagy el is térhet tőle. A Meg lengőajtós szekrény sokféle kivitelben kapható.

Liscia gardrób

A Liscia lengőajtós szekrény rendkívül sokféle színben és anyagban rendelhető, így bármilyen enteriőrben megállja a helyét.

Liscia tolóajtós gardrób

A Tecnopolis szekrényrendszer Liscia tolóajtaja többféle kivitelben és sokféle fogantyúval rendelhető.

L12 gardrób

The L12 sliding door of the Tecnopolis wardrobe is composed of a matt alluminio lacquered frame with an incorporated handle and two panels. The L12 sliding door wardrobe is available in a large variety of finishes. On request it is possible to have the panels with 2 different fi nishes.

Kaleidos gardrób

A Kaleidos gardróbszekrény ajtó három különböző típusú üveg kombinációjával hoz létre elegáns, kontrasztos hatást. A Tecnopolis szekrényrendszer Kaleidos tolóajtaja 6 testreszabható üvegpanelből áll, melyek kettő vagy akár több színben, fényes vagy matt kivitelben is rendelhetőek.

Jive gardrób

A Tecnopolis szekrényrendszer Jive tolóajtaja a részben süllyesztett, részben pedig kiemelkedő fogantyúja teszi egyedivé, ami három különböző színben rendelhető. Az ajtó felülete matt vagy fényes lakkozott színekben kapható.

Glass tolóajtós gardrób

A Tecnopolis szekrényrendszer Glass tolóajtaja egy panelre helyezett üvegtáblából és egy alumínium vázból áll, rejtett fogantyúkkal. A Glass ajtó fényes és matt üveg, tükör vagy matt lakkozott felületekkel rendelhető.

Glass gardrób

A Tecnopolis gardróbszekrény rendszer Glass ajtaja egy panelre helyezett üvegtáblából és egy alumínium vázból áll, rejtett fogantyúval. A Glass ajtó fényes és matt üveg, tükör és matt lakkozott színekben rendelhető.

Diagonal gardrób

A Tecnopolis szekrényrendszer Diagonal tolóajtaja két különböző vastagságú panelből áll. A szekrény teljes magasságában átlósan haladó bevágás fogantyúként is funkcionál. Az ajtó számos színben és kivitelben rendelhető

Beverly gardrób

A Tecnopolis szekrényrendszer Beverly ajtaja beépített fogantyúval rendelkezik, ami az ajtóval megegyező színű. A Beverly ajtó 32 féle matt lakk színben készülhet.

Alibi gardrób

A Tecnopolis szekrényrendszer Alibi ajtaja egy panelből és egy süllyesztett fogantyúbetétből áll, amely a szekrény színétől eltérő is lehet.