Mind a(z) 3 találat megjelenítve

Libreria Pari & Dispari moduláris nappali bútor

Ez a bútorrendszer újraértelmezi a pozitív és negatív terek viszonyát, melyeket színes betétek vagy vitrinek egészítenek ki. Modern bútorokról van szó, melyek azonban a klasszikus lakberendezési stílusokhoz is kiválóan illeszkednek. A Pari & Dispari könyvespolc rendszer moduláris elemekkel, TV-vel és kandallóval is kombinálható. Az elemek hátlap nélkül is rendelhetőek, így térelválasztásra is alkalmasak.

InclinART moduláris nappali bútor

Az InclinArt, az elemek változtatható tengelyével, kiemelkedik az I-ModulART kollekcióból. Az InclinArt az első olyan bútorrendszer, ahol az elemek tengelye megváltoztatható, ami igazán egyedi és modern megjelenést biztosít. A frontoknak ezentúl nem kell párhuzamosnak lenniük a fallal, de a tárolási kapacitásuk változatlan marad.

I-modulART moduláris nappali bútor

Az I-modulART egy moduláris, sokoldalú és testreszabható bútorrendszer, ami a különböző kulturális területek kombinációjából jött létre annak érdekében, hogy új kreatív perspektívát kínáljon, és elmossa a határvonalat anyagok, színek, természet és technika között. A Presotto úgy véli, hogy nem a bútorhoz kell keresni a lakást, hanem éppen fordítva, vagyis a bútoroknak teljes mértékben testreszabhatóaknak kell lenniük, hogy bármilyen otthonhoz jól illeszkedjenek. Ennek az elvnek megfelelően bútoraink modulokból állnak, így ízlésének megfelelően rakhatja őket össze. Az I-modulArt új fejezetet nyit a jó ízlés és a kifinomultság terén.