Blog

15% kedvezmény a S/ALON BUDAPEST Lakástrend Kiállítás 2022 alkalmából!

S/ALON BUDAPEST Lakástrend Kiállítás 2022

A S/ALON BUDAPEST Lakástrend Kiállítás 2022 alkalmából 15% kedvezményt biztosítunk az általunk forgalmazott márkákból: Bretz, Slamp, Presotto, Oldline, Tonelli, Natisa, stb. Keressen miket a kiállításon vagy a kiállítást követően a bemutatótermünkben (2045 Törökbálint, Tópark utca 1./A, MAXCity Lakberendezési Központ, II. emelet 222.)!

Konyhakiállítás 2022

Tekintse meg a Konyhakiállításon standukról készült fényképeket, ahol az általunk forgalmazott luxus, tömörfa Oldline konyhánk volt a sztárvendég! Ha érdeklődik prémium minőségű termékeink iránt, látogasson el bemutatótermünkbe vagy márkaweboldalainkra.

A Bretz luxus kanapéi igen alapos minőségvizsgálaton esnek át 😍

Nálunk mindenki, legyen akár kicsi, akár nagy, megtalálhatja kedvenc Bretz kanapéját, amit 2021.11.26. péntek 00:00-tól 2021.11.28. vasárnap 24:00-ig 13% kedvezménnyel vásárolhat meg! Ne maradjon le, látogasson el bemutatótermünkbe a megszokott nyitvatartási időben és tesztelje le személyesen is kanapéink kényelmét vagy adja le rendelését elérhetőségeink valamelyikén!

Black Friday akció luxus bútorokra és kiegészítőkre

2021.11.26. péntek 00:00-tól 2021.11.28. vasárnap 24:00-ig 13% kedvezménnyel vásárolhatja meg forgalmazott márkáink termékeit. Vásárlóink között, akik az akció ideje alatt adják le rendelésüket, kisorsolunk egy asztali Clizia lámpát a SLAMP-től. Ne maradjon le, látogasson el bemutatótermünkbe a megszokott nyitvatartási időben vagy adja le rendelését elérhetőségeink valamelyikén! Forgalmazott márkáink: https://indagroup.hu/kereskedelem/ https://bretz.indagroup.hu/ https://indagroup.hu/presotto/ https://slamp.indagroup.hu/ Indagroup Kft. MaxCity: […]

S/ALON Budapest kiállítás – interjú Dudás Nóra lakberendezővel

Az idei S/ALON Budapest kiállításon Dudás Nóra lakberendező kollégánkkal beszélgetett a SzÉPÍTŐK című műsor házigazdája. Amennyiben lemaradtak volna róla, az interjú az alábbi videóban tekinthető meg, melyben Nóri bemutatja az Indagrup Kft. standját, valamint az aktuális lakberendezési trendeket.