Mind a(z) 19 találat megjelenítve

Twin gardrób

A Twin gardrób ajtajainak fogantyúi az ajtólapba vannak elrejtve. Felületük lehet furnérozott, bevonható Tecnopelle bőrhaású felületttel, de lakkozott színekben is rendelhetőek. A Twin csuklós ajtók aszimmetrikus változatban is kaphatóak, amik dinamikus vonzerőt kölcsönöznek a szekrénynek.

Tris You Tv gardrób

Helyezze el megvásárolt TV-jét egy elegáns Tris You TV tolóajtón. Fontos, hogy a készülék 32” és 40” közötti képátlóval rendelkezzen és a tartókonzollal együtt se legyen nehezbb 15 kg-nál.

Step gardrób

A Tecnopolis gardróbszekrény Step ajtaja igen dinamikus, köszönhető a kidomborodó és bemélyedő formák egymásutánjának. A fogantyú az egyik ilyen ajtópanelben lett elrejtve, ami jobban kiemelkedik a többinél, hogy az könnyen megfogható legyen. Válassza ki kedvencét a rengeteg elérhető színkombináció közül!

Split gardrób

A Split a Tecnopolis szekrényrendszer tolóajtója, amit egy jellegzetes központi csík tesz egyedivé. Ez az elem készülhet kőből, fából, vagy bőrből is. A Split ajtó sokféle kivitelben kapható.

Naos gardrób

A Swing gardróbszekrény ajtaja lakkozott színekben, üveg, bőr vagy technopelle felületekkel borítva is rendelhető. Bőr vagy technopelle változatban az ajtó dupla vízszintes varrással rendelkezik, amelyek a fogantyú felső és alsó részénél kezdődnek. Az ajtók záráscsillapítóval rendelkeznek.

Mirror gardrób

A Tecnopolis szekrényrendszer Mirror tolóajtója egy egy tükörből és egy hangsúlyos keretből áll. A keret matt lakkozott színekben, bőr vagy tecnopelle borítású kivitelben kapható.

Meg tolóajtós gardrób

A Tecnopolis szekrény Meg tolóajtaja egy panelből és egy alumínium fogantyúból áll, amely illeszkedhet az ajtó színéhez, vagy akár el is térhet tőle. A Meg tolóajtó sokféle kivitelben kapható.

Meg gardrób

A Tecnopolis szekrény Meg ajtaja egy panelből és egy alumínium markolatszélből áll, ami illeszkedik az ajtó színéhez vagy el is térhet tőle. A Meg lengőajtós szekrény sokféle kivitelben kapható.

Liscia gardrób

A Liscia lengőajtós szekrény rendkívül sokféle színben és anyagban rendelhető, így bármilyen enteriőrben megállja a helyét.

Liscia tolóajtós gardrób

A Tecnopolis szekrényrendszer Liscia tolóajtaja többféle kivitelben és sokféle fogantyúval rendelhető.

L12 gardrób

The L12 sliding door of the Tecnopolis wardrobe is composed of a matt alluminio lacquered frame with an incorporated handle and two panels. The L12 sliding door wardrobe is available in a large variety of finishes. On request it is possible to have the panels with 2 different fi nishes.

Kaleidos gardrób

A Kaleidos gardróbszekrény ajtó három különböző típusú üveg kombinációjával hoz létre elegáns, kontrasztos hatást. A Tecnopolis szekrényrendszer Kaleidos tolóajtaja 6 testreszabható üvegpanelből áll, melyek kettő vagy akár több színben, fényes vagy matt kivitelben is rendelhetőek.

Jive gardrób

A Tecnopolis szekrényrendszer Jive tolóajtaja a részben süllyesztett, részben pedig kiemelkedő fogantyúja teszi egyedivé, ami három különböző színben rendelhető. Az ajtó felülete matt vagy fényes lakkozott színekben kapható.

Glass tolóajtós gardrób

A Tecnopolis szekrényrendszer Glass tolóajtaja egy panelre helyezett üvegtáblából és egy alumínium vázból áll, rejtett fogantyúkkal. A Glass ajtó fényes és matt üveg, tükör vagy matt lakkozott felületekkel rendelhető.

Glass gardrób

A Tecnopolis gardróbszekrény rendszer Glass ajtaja egy panelre helyezett üvegtáblából és egy alumínium vázból áll, rejtett fogantyúval. A Glass ajtó fényes és matt üveg, tükör és matt lakkozott színekben rendelhető.

Diagonal gardrób

A Tecnopolis szekrényrendszer Diagonal tolóajtaja két különböző vastagságú panelből áll. A szekrény teljes magasságában átlósan haladó bevágás fogantyúként is funkcionál. Az ajtó számos színben és kivitelben rendelhető

Beverly gardrób

A Tecnopolis szekrényrendszer Beverly ajtaja beépített fogantyúval rendelkezik, ami az ajtóval megegyező színű. A Beverly ajtó 32 féle matt lakk színben készülhet.

Alibi gardrób

A Tecnopolis szekrényrendszer Alibi ajtaja egy panelből és egy süllyesztett fogantyúbetétből áll, amely a szekrény színétől eltérő is lehet.