Mind a(z) 4 találat megjelenítve

Atollo fiókos egység

Az Atollo tökéletes kiegészítője lehet bármilyen gardróbnak. Ez az fiókos egység nem csak elegáns, de praktikus is, hiszen számos kiegészítő tárolására alkalmas. Luxus és kényelem kompromisszumok nélkül.

Varius Free walk-in gardrób

A Varius minden ízében testreszabható.
A gardrób felszerelhető hátlapokkal vagy anélkül is. Az elektromos kábelek elrejtésére szolgáló hátlap hiánya miatt a Varius az első gardrób, ami akkumulátorral működő LED világítással és mozgásérzékelővel lettt ellátva, amelyhez nincs szükség vezetékekre. Hogy meddig tartanak az elemek? Sokáig, mivel a LED-es lámpák nagyon kevés energiát fogyasztanak és sokkal hosszabb életűek, mint a hagyományos izzók. A gardrób elemei összeszerelés után is bármikor átrendezhetőek, így alkalmazkodnak az évszaknak megfelelő ruhatárhoz.

Varius walk-in gardrób

A Varius egy könnyen felszerelhető rendszer. Az elemeknek végtelen kombinációs lehetősége van, így a gardrób teljesen az Ön igényeinek és szokásainak megfelelően alakíható ki. Rengeteg stílusos kiegészítő választható hozzá, hogy tökéletesen illeszkedjen bármilyen belső térhez. Képzelje el, hogy a zuhanyzás után mezítláb, fürdőlepedőt viselve besétál ebbe a gardróbba, hogy kiválassza esti szettjét. Egy ilyen helyiségben mindennek tökéletesen rendezettnek és harmonikusnak kell lennie

Tecnopolis Free walk-in gardrób

A Tecnopolis Free egy olyan gardróbrendszer, amelynek minden részletre testreszabható. A rugalmasság, a stílus és az innováció tökéletes kombinációja. A számos konfigurációs lehetőség miatt a rendszer teljesen rászabható a felhasználó igényeire.