Mind a(z) 12 találat megjelenítve

Rho

Rho: fából készült szekrény, matt vagy fényes lakk színekben, matt lakkozott vagy fém hatású fogantyúval rendelhető. Tömör, kompakt és masszív, padlón álló bútor, ami egyféle méretben kapható.

Rewind

A sima ajtókkal rendelkező Rewind egy minimalista kialakítású, szilárd, kompakt felépítésű bútor, ami stabilan áll a padlón, nincs szüksége egyéb támaszokra. Egyféle méretben, matt és fényes színekben, fémhatású lakkal vagy ecomalta cementtel rendelhető.

Ori

Az origami stílusú felülettel ellátott ajtók fényárnyék hatása jellemzi ezt a szekrényt. Ez a papírszerű megjelenés kontrasztban áll a szilárd, fém lábakkal. A szekrény gesztenye, tölgy és dió színű lehet. Kétoldalas változatban is rendelhető, ekkor a hátoldalra fix frontok kerülnek. Fa, üveg vagy kerámia lappal is kapható.

Neck

A külső és a belső tökéletes összhangja jellemzi ezt a szekrényt. A bútor legjellemzőbb része a külső szerkezet, ami úgy veszi körbe az ajtókat, mint egy védőburok. Az ajtók timwood fa vagy fémhatású lakkal, míg a keret matt lakkozott színekben vagy fa bevonattal rendelhetőek.

Mood

A kompakt Mood egy padlón álló szekrény, melynek ajtaja elég vastag ahhoz, hogy lehetővé tegye a süllyesztett fogantyúk alkalmazását, melynek betétje különféle kivitelben rendelhető. A szekrény matt vagy fényes színekkel, fémhatású lakkozással vagy ecomalta cement borítással kapható.

Match

A különböző anyagok és vastagságok lenyűgöző geometriai harmóniát alkotnak ebben a bútorban. A sima ajtók a fém keretes ajtókkal kombinálva rendkívül esztétikus, kontrasztos látványt eredményeznek.

Kengo

A japán építészet ihlette dizájn ötvözi a szépséget, a szigort és a kézműves hagyományok eszmeiségét. Ez a fából készült, időtlen külsejű tálalószekrény a szekrénygyártás legmagasabb fokú szaktudásának ékes példája.

InclinART moduláris komódok

Az InclinART egy moduláris rendszer, ami átírja az eddigi szabályokat. Az elemek tengelye változtatható, így ferde síkú bútorok alakíthatóak ki általa, amiknek nem kell, hogy párhuzamosak legyenek a fallal. Ez azonban nem megy a tárolókapacitás rovására. Az InclinART szekrények rejtett, metakrilát lábakkal vagy falra akasztható formában is rendelhetőek.

I-modulART moduláris komódok

Ezek a szekrények jól illenek az étkezőbe, a nappaliba, az előszobába vagy a hálószobába is. Az I-modulART rendszer rugalmas és modern, fa, lakkozott, ecomalta cement, kő és üveg borítással is rendelhető.

Hug

A szekrény oldalsó ajtajai úgy látszanak, mintha átölelnék a bútort. Innen a Hug elnevezés. Rendelhető matt lakk színekben, fából vagy fémhatású bevonattal. A fogantyú és a lábak matt vagy fémes lakk színekben kaphatóak.

Etre

A szekrényt, nagy méretei ellenére, minimalizmus és letisztultság jellemzi. A masszív, fából készült központi részt bőrrel megerősített külső szerkezet veszi körül. A látványt a fémes fogantyúk és lábak teszik teljessé.

Bridge

A Bridge elnevezés tökéletesen leírja ennek a tálalószekrénynek a formavilágát. A szerkezet lakk színekben, színes fa, fa vagy fém borításal rendelhető.