Mind a(z) 5 találat megjelenítve

Serse

Minimalista, áramvonalas és racionális. Egyszerű formák és elegancia jellemzik ezt a kanapét. Az állítható háttámlák nagyfokú funkcionalitást és a kényelemet biztosítanak. Ez a kanapé lábakon áll, és levehető szövet vagy bőr borítja.

Samo

Ennek a kanapénak az erőssége a sokoldalúságában rejlik. Kényelmes elemek halmaza, melyeket rendkívül változatos módon lehet összeállítani. A Samo segítségével klasszikus elrendezéseket, valamint kétoldalas szigeteket is készíthet. Rendelhető levehető szövet vagy bőr borítással.

Fuller

Ez a fotel hangulatos és hívogató. Kompakt mérete és könnyed forgathatósága miatt bármilyen térbe jól illeszthető. Számos színváltozatban rendelhető.

Caspar

Ennek a kanapénak az ülőfelülete nagy és kényelmes. Az ergonómikus váll- és háttámlákat két különböző méretű, egy nagyobb hátsó és egy kisebb deréktartó párna alkotja. A kanapé vékony lábakon áll, ami elegancia és a könnyedség érzetét kelti. A szövetborítás levehető.

Evia

Az Evia hangulatos kialakítása igazán hívogató, köszönhetően a lekerekített íveknek, melyek kagylószerű megjelenést kölcsönöznek a széknek. Az Evia többféle lábbal és kárpitozással rendelhető. A borítás nem levehető.