Mind a(z) 18 találat megjelenítve

Zuko ágy

Íves vonalvezetésével a Zuko ágy a klasszikus és kifinomult hollywoodi stílust idézi. A fejtámla, melynek eleje és oldala eltérő kárpittal is rendelhető, helyettesíti az ágy hátsó lábait. Az ágykeret lehet szövet vagy Tecnopelle kárpitozású, a bútor elülső két lába pedig fém.

Zero ágy

A Zero ágy letisztult formákkal rendelkezik, hiszen egy egy kör és egy négyszögletű elemből áll, így bármely helyiségbe illeszkedhet. A téglalap alakú matrac lehetővé teszi a szokásos ágyneműk használatát. Az ágyneműtartóval rendelkező változatban a kétállású felemelő mechanizmus lehetővé teszi a kényelmes pakolást.

Wing ágy

Karakteres, mégis kompakt forma jellemzi ezt az ágyat. Ahogy a neve is sugallja, a Wing könnyű szerkezettel rendelkezik. A falra szerelhető fejtámla kárpitja széles anyag- és színválasztékban kapható. Az ágy metakrilát lábakon áll, ami könnyű megjelenést kölcsönöz az egész szerkezetnek. Opcionálisan led világítással, ágyneműtartóval és padlóig érő szerkezettel is rendelhető.

Tebe ágy

A Tebe egy szabadon álló ágy, amit kimért, geometrikus formái tesznek vonzóvá és elegánssá. Ez az ágy, minimalista stílusa ellenére, igen sokoldalú. A kárpitok és bevonatok széles kínálata közül válogathat, ráadásul a párnázott fejtámlák bármely oldalra felszerelhetőek.

Shelby ágy

A kárpitozott fejtámla, ami lábként is funkcionál, teszi igazán stílusossá ezt az ágyat. A Shelby egy lágy ívekkel rendelekező bútordarab, amit a 60-as évek autóinak ikonikus ülései ihlettek. Az ágykerete szövet vagy Tecnopelle borítású és elegáns fém lábakon áll. Az ágy fejtámlájának eleje és hátulja, akár elérő színben is rendelhető.

Relevè ágy

A Relevé ágy lábujjhegyen áll, akár egy balett-táncos. A kecses, vékony, de mégis dinamikus vonalak, a tervezés és kivitelezésének precizitása jellemzik ezt a fa ágyat. A Relevé három különféle fa furnérral rendelhető, a lábak belseje pedig eltérő színben is rendlhető, a kontrasztos megjelenés kedvelői számára. Az ágy bőr vagy Tecnopelle fejtámla is választható.

Plica ágy

Az ágy kacsaringós alakja garantáltan el fog altatni éjszakánként. A Plica ágyat lekerekített formák és puha párnázat jellemzi. Az ágy állhat lábakon, ekkor a megjelenése könnyed, légies, de rendelhető ágyneműtartós változatban is, ekkor egy érdekes fa mintázat borítja az oldalát.

Plana ágy

A Plana ágyban a keret és a fejtámla metszik egymást, ettől válik igazán egyedivé. A bútort egyenes és letisztult vonalvezetés jellemzi.

Plaid ágy

Egy pléd kecsesen terült el az ágyon, ugyanakkor figyelmes gesztus is egyben. A Plaid ágy ezt az érzést szeretné visszadni. A bútort ívelt, kárpitozott fejtámla és párnázott ágykeret jellemzi.

Niobe ágy

Gyönyörű, fenséges és stílusos. A Niobe ágy luxus fejtámlája különösen nagy, így elősorban tágas terekbe ajánljuk. A támla párnázott panelekből áll, melyeket bőr, Tecnopelle vagy szövet kárpit fedhet. Különféle szélességben és magasságban rendelhető, lehet szimmetrikus vagy aszimmetrikus. A Niobe teljes szabadságot ad álmai hálószobájának megvalósításához.

Meeting_up ágy

A Meeting_up egy padlóig érő ágykerettel ellátott, kárpitozott ágy, ami ágyneműtartóval is rendelhető. Ami igazán különlegessé teszi ezt a bútort, az a két fedésben lévő trapéz alakú részből álló fejtámla. A támla egy vagy két színből is állhat.

Meeting ágy

A Meeting egy dinamikus formatervezésű, kárpitozott ágy, melynek legjellegzetesebb vonása a fejtámlája. A két különálló trapéz alakú rész egy vagy két különböző színben is rendelhető. Lábazat esetén szánkótalp, fém lábak vagy átlátszó metakrilát panel választható, ami opcionálisan led világítással van szerelve.

Izy ágy

Az Izy-t az intimitás és a karakteresség jellemzi, a vékony szerketének és a finoman befelé hajló támlájának köszönhetően. A kifinomult, függőleges varrásokkal díszített támla rendlhető egy- vagy kétoldali hajtott felülettel, vagy akár ezek nélkül is. Az Izy ágyneműtartós változatban is megvásárolható.

Folio ágy

A Folio a falpanelek széles választékát kínálja, legyen akár furnérozott vagy kárpitozott, bőr vagy Tecnopelle borítású. Ez a sokoldalú modell többféle méretben kapható és opcionális éjjeliszekrényekkel és polcokkal is kombinálható.

Fez ágy

A Fez ágy, csakúgy mint a város, amiről a nevét kapta, a kényelmet sugallja. A fekvő, párnázott fejtámlát úgy tervezték, hogy nagyfokú kényelmet biztosítson, ami miatt ez az ágy tökéletes az olvasáshoz is. Minimális kerettel rendelkezik, amelyet fém lábak tartanak.

Delfi ágy

A Delfi karakterét a nagyméretű, kárpitozott fejtámla határozza meg. A támla többféle színből és anyagból készíthet, de a legexklúzívabb külsőt a bőr borítás kínálja.

Cali ágy

A Cali nem éppen egy hagyományos ágy. A vékony ágykeret egy esztétikus vonalat rajzol az ágy köré, a fejtámla két nagy, puha párnából áll, a fém lábak pedig a könnyedség érzetét keltik.

Aqua ágy

Az egyetlen ívelt rétegelt lemezből készülő Aqua ágy egy szelíd hullám könnyedségét idézi. Az ágy opcionálisan két kihúzható tálcával is rendelhető, melyek éjjeliszekrényként funkcionálhatnak.