Mind a(z) 16 találat megjelenítve

Wing

A Vik éjjeliszekrények és komódok lakk színekben, színes fából vagy “öregített” tölgyfából készülhetnek, kimondottan vonzóak és egyediek.

Sigma

A Sigma hálószobabútor vízszintes elemei és süllyesztett fogantyúja miatt kiválóan illik a Tau ajtókhoz és a Rho tálalószekrényhez is. A fogantyúk által létrehozott minta erős grafikus és kromatikus hatást kölcsönöz a bútornak. Matt lakkozott vagy fa furnéros felülettel kapható. A fogantyúk kontrasztos kivitelben is rendelhetőek.

Passion

Minimál dizájn, lenyűgöző vonalvezetés és odafigyelés a részltekre. Ezek a tulajdonságok jellemzik ezt a bútorpárt, ami egy éjjeliszekrényből és egy komódból áll. A Passion bútorokat puha bőr vagy műbör borítás fedi, ami kellemes kontrasztot képez a matt vagy fényes lakkozott frontokkal.

Onyx

Az Onyx éjjeliszekrények és komódok remekül illenek egy modern stílusú hálószobába. Válassza ki kedvencét a számos rendelkezésre álló színből ás fogantyúból!.

Memories

A Memories éjjeliszekrényeket és a komódokat az 50-es évek ihlették, vagyis túlzó díszítések nélküli, minimalista stílusban lettek megálmodva. Ezez a búorok elegáns és erős személyiséggel rendelkeznek, ugyanakkor sokoldalúan használhatóak és vegyíthetőek más vintage stílusú bútorokkal is.

Jazz

A Jazz éjjeliszekrények és a komódok frontjainak sajátos ferde vágása esztétikus és praktikus is egyben, hiszen süllyesztett fogantyúként is funkcionálnak. A fiókok zárás csillapítással redelkeznek.

Inside

Az Inside éjjeliszekrények és komódok egyedi jellemzői a jellegzetes, süllyesztett betétek, amik a frontoktól eltérő színben is rendelhetőek, elegáns és kifinomult megjelenést kölcsönözve a bútoroknak. A fiók zárás csillapítással rendelkeznek.

Ice

Az Ice éjjeliszekrények és komódok lakkozott színekben, de akár bőr kivitelben is rendelhetőek, ami még tovább hangsúlyozza az eleganciát és a letisztult dizájnt. A fiókok zárás csillapítással vannak ellátva.

I-night system inclinart moduláris hálószoba bútorok

Az I-night system_inclinART moduláris rendszer változatos kombinációs lehetőségeivel terljes mértékben személyre szabhatja hálószobájának bútorzatát. A komódokat, éjjeliszekrényeket és tartóelemeket tartalmazó Inclinart I-night rendszer elemei matt és fényes lakkszínekben, színezett fa, „öregített” tölgy és Ecomalta® környezetbarát, beton hatású frontokkal rendelhető.

Globo_2

A Globo_2 éjjeliszekrényeket és komódokat innovatív és modern stílus jellemzi, az ívelt szerkezet különleges kialakításának köszönhetően.

Elle

Az Elle éjjeliszekrények és komódok modern megjelenésüket a fiókok közötti rejtett fogantyúknak köszönhetik. A bútorok öregített tölgyfa, színezett fá vagy lakk színekben rendelhetőek.

Konzol asztal

A konzol asztal divatos eleme lehet bármelyik otthonnak. A konzol egy komódra támaszkodik. A két bútor fedése, és így a teljes szerkezet szélessége tetszőlegesen módosítható.

Swing moduláris konzol

A Swing egy függőleges és vízszintes elemekből álló moduláris konzol. A fiókok zárás csillapítással vannak ellátva.

Club_2

A Club_2 éjjeliszekrények és komódok vonalvezetése igazán szerethető. A bútorok rejtett fogantyúkkal vannak ellátva.

Box

A Box éjjeliszekrények és komódok igazán kifinomult bútorok, egyszerűek és letisztultak. A fogantyúk a fiókok közé lettek elrejtve, ami még tovább fokozza az eleganciát.